mercredi 7 novembre 2007

Al fins fons de la vanèla.

Parlar , e per la : parlar la sia lenga , sens vergonha.
Ambe Telelama siaguem tristes, per qué? : Blair s'en va e al luòc d'un trionfe esperat , nos dis lo setmanièr , es una catastròfa: l'Escossa es a mand de vòtar l'independencia; e deman sai que lo Païs de Gala .
L'amic de la dama en fial de fer, l'òme que capitèt de crebar los sindicats , e de mudar lo partit socialista englès en una merda mòla s'en va. Consi descriure lo mescladis de tristum ( que siague pas partit pus lèu ) e de joia , (qu'enfin se faguèsse)
Mas aquò's pas tot en Espanha , (podem nos en far)Catalans Bascs Galicians amençavan eles tanben de demandar l'independencia. Vergonha de vergonha . Malgrat del Papa , Benoist XVI que fara un viatge per santificar totes los paures ritons assassinats pels republicans espanhòls . Benoist XVI s'en chauta dels centenats de millièrs de mòrts republicans torturats per Franco. Coma o dis lo Canard Encadenat:

Benoist XVI i va Franco.

Mas que fa la França? Paurèts , corron de pertot per atudar lo fuòc . Cal que Gordon Brown siague ferme per Escossèsses. Cal que Zapaterò mostra las dents a tota la cacibralha independentista que podrian donar d'idèa en çò nòstre...
Cal ne'n finir ambe los paucs vals .... Es pas bèla la França? Alara de que nos fan cagar?
La francofonia sera desenvelopada , los credits aumentats ..
E dins los Balkans , que se passa dins los Balkans mon car Cabridonèl.
Alara la La França es drecha dins sos esclòps : cal que los pòbles desliurats del comunisme poguèssen gostar , capitar l'independencia.
E dins lo Caucasa tanben Mon Car Cabridonèl ren que per emerdar Potine.
Aquò's la logica cartesiana françèsa imparabla .
Fa çò que disi mas pas aici.

Vivèm una epòca tarribla : òm pòd dire çò qu'òm vòl e lo contrari.
E per de que se geinar?????


Aucun commentaire: