lundi 16 août 2010

Lulu et l'edition sous toutes ses formes


Ai recaptat 160 de la meunas pintraduras electronicas( de pintradicas lo mot m'agrada per de qué l'ai trobat tot sol) dins un libronasson que se sona "Mòstra Segonda", (que ne'n faguèri un primièr ambe las bestias) . Lo meu sicut venia desesperat, que n'aviai de pertot. Lo libronasson que me costa un pauc car a la fabricacion ( becausa la color e lo nombre d'imatjas ) mas que se pòd vistalhar un tròç sus Lulu.com, en butant aqui sus, un service de publicacion de prumièra borra e de totas menas de trabalh, musica , videò, fòtòs.
Aquel " Lulu" permès a l'autor de pas finançar una comanda de libres , alara que Lo LULU s'encarga de seguir, lo pagament, la fabricacion, la liurason....
Tanben Lulu permès de publicar , romans , novèlas , ficcions, musicas e autras e alara lo cost es pas que d'un desenat d'eurò per un libronèl de 150 paginas.
Una idèa a estudiar pels occitans e quitament pels ostalses d'edicion occitana que i a pas pus de stòc e de soscadis, e de se trachar del pagament, del mandadis. E donc la possibilitat d'editar gaireben tot autor, cantaire, fotografa, cineasta, per un còp mejan de 15 (QUINZE) eurò e sens se trachar mai dels stòcs, (que n'i a pas cap).

E de capitar una publicitat mondiala...

Aucun commentaire: