dimanche 14 novembre 2010

ENA, le moyen de manger mieux, ENA les vendeurs du patrimoine . ENA la memoire des anes

Uèi las informacions borsièras dison que los beneficis de las societats dels CACA 40 nasejan a quicòm pròche los 140 milliards d'euro. A mai las meteissas entrepresas anòncian de compàs , que se son constituidas un matalàs de moneda de 175 miliards d'euro , e que sabon pas mai de que ne'n far , levat de los donar als manja mèrda del palais Bronhart. Una primièra remarca : las societats del CACA 40 son gaireben totas d'entrepresas privatisadas per Balladur o Jospin . Per dire que lo deficit de la secu es pas qu'un pet de conilh.

Triste que lo Blair-òt de Cintegamela i faguèt per demostrar l'existéncia de las fòrças del mercat. Vos remembretz : l'estat a pas per vodacion de se trachar de la entrepresas , en parlant de Michelin que veniá de tocar qualques miliards de l'estat per melhor virar 5000 emplegats.

De dos aquel chifre es a metre en rapòrt amb lo deficit de la securitat sociala qu'Atali , Khan , Lamic , Minc , Vals , Besson , Kutchener etc totes socialistes de l'extrèma drècha , tendencia Tatcher nos cassan las colhas de longa.

Totes de tipes que dona als rics tot en demandant d' esfòrç als paures . Ne podem dedusir que son pas que d'aribistes e los mercejar de nos menar al bolegadis general..

Per astre devem reconeisser qu'aquelses paucs vals van capitar d'espetar la republica de Joana d'Arc... Doncas a fòrça de butar alleluia e de daissar un fum de joines sul costat, subretot los mai diplomats , se compren que lo governament de l'UMP-S , los eiritièrs de Petain e de Guy Mollet , (lo socialiste que s'impausa de termièras avant de començar) van nos espetar l'hexagona . Vist que tota son accion visa pas que de pompar l'argent estalviat perls aujòls per lo doanr als borsièrs , reborsièrs que n'an jamai pron. .

Tot compte fach l' ENA son pas que de minja mèrda amb una polida memòria per ressegar de longa.

Mercès mon dieu

Aucun commentaire: