samedi 22 mars 2008

Caca40 lo recòrd




Pareis que lo Caca 40 subrepassèt un recòrd. Que las entreprèsas majoras de la Borsa sautèran , tant val dire coma d'unes cabrits, lo cap dels 100 milliard d'eurò de benefici.
I a jamai agut tant de moneda de pertot. Urosament que lo pòble es rasonable e s'acontenta de pauc, quitament de ren, un brave pòble quand òm i pensa, a l'ora de festejar 1968 . Es que lo pòble o sab? Es que lo pòble crei encara al paire Nadal? Se pòdria ben que son los meteis qu'elegiron lo president rebombant que bolega pas pus, mas que furga totjorn per nos trobar una guèrra , istòria de mostrar a Bush que sem de braves tipes , que trentalhariam pas se per cas , calia se far tuar d'amassa que siague per una gota de pétròli , o una medalha .
Un chifre que fa comprendre sul pic que i a pas cap de trauc a la secu , tanben dins las caissas de la retirada, ni dins las de l'assegurança per la malautia.
Donc i a pas que d'enganas , sonque de "flaütaires en cap" de la mena ".COM" dins los partits d'esquèrra coma de drecha.
Ne sem pas mai ric, benlèu a pron pena mens necis. I a pas cap de meriti a tot aquò me diguèt un amic. Per qual te prenes de jutjar los autres?
Justament qu' aimariam totis de nos prendre per quicòm, mas que nos daissan pas cap de rason d'i creire...

Aucun commentaire: